به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، تقی پور در نشست مشترک با اعضای اتاق ایران با بیان اینکه در دولت دهم برای اجرای اهداف دولت الکترونیکی ، برنامهریزیها و اقداماتی انجام شده است و روز به روز به اهداف مورد نظر نزدیک میشویم افزود : بهعنوان مثال در زمینه الکترونیکی شدن امور در بخش مالیات و گمرک تاکید شده است و باید در این زمینه اقدامات مورد نیاز انجام شود.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات پهنای باند را برای صنعت و کسب و کار زیرساخت ها دانست و گفت: امروز درخصوص شبکه ملی اطلاعات اقدامات درحال انجام است زیرا معتقدیم پهنای باند به عنوان زیرساخت موضوعی حیاتی است.
تقیپور ادامه داد: در سال های قبل مدیریت یکپارچهای برای پهنای باند اعمال نشده بود از این رو از نظر امنیت حداقل تا دو سال گذشته در سطح پایینی قرار داشتیم اما در دو سال گذشته حداقل 30 شرکت فنآوری در زمینه امنیت شبکه درکشور شروع به فعالیت کرده است.
وی با بیان اینکه امنیت وارداتی نیست و به امنیت وارداتی نمی توان اطمینان کرد گفت: یکی از بحثهایی که ما در زمینه پهنای باند، نگران آن بوده و هستیم، همان امنیت است و با وجود مراقبت ها ، آسیبهایی هرچند اندک دیدهایم، البته امروز در این موضوع پیشرفتهای خوبی شده است که امیدواریم با ایجاد شبکه ملی اطلاعات ، موضوع امنیت در شبکه حل شود.
وزیر ارتباطات و فنآوری اطلاعات در ادامه به ناموفق بودن در خصوص تولید تجهیزات به خصوص سختافزار اشاره کرد و افزود: در این خصوص تقاضای کمک داریم تا به یک مدل مناسبی در این زمینه برای رسیدن به اهداف مورد نظر برسیم.
تقیپورگفت:در دو بخش نرمافزار و امنیت، ظرفیت و منابع خوبی در اختیار است و هم اکنون در امنیت شبکه هم خوشبختانه وضع خوبی داریم .
وی در خصوص مشارکت سرمایه گذاران داخلی در موضوع اپراتورهای جدید نیز افزود: با وجود همه جذابیت این حوزه، انتظارمان این بود که در اپراتور سوم و اپراتورهای جدید،سرمایه گذاریهای داخلی بیشتر باشد.
تقی پور در ادامه گفت: برای اپراتور سوم تصمیم گرفته شد که در داخل شکل بگیرد اما هنوز شریک داخلی خوبی در این خصوص پیدا نشده است.